Welkom

Welkom op de website van volleybalvereniging S.V. Arma

Actie én ontspanning. Dat is waar volleyballen bij S.V. Arma voor staat!


S.V. Arma is een kleinschalige volleybalvereniging met de ambitie om klein en persoonlijk te blijven, waarbij een mix van recreatief plezier en competitie ons motto is! Want elke maandagavond een paar uurtjes volleyballen bij deze recreatieve volleybalclub uit Arnhem is niet alleen heerlijk sportief, maar ook gezellig. We hebben een grote variatie aan spelers, van jong tot oud en zowel uit Arnhem als uit omliggende plaatsen zoals Huissen, Ede en Dieren.

Onder leiding van twee professionele trainers wordt in het eerste trainingsuur aandacht besteed aan warming-up, ontwikkeling van de techniek en spelinzicht. Het tweede uur staat garant voor een lekkere pot volleybal, waarbij de spelers het in teamverband tegen elkaar opnemen.

Iedereen met een beetje gevoel voor volleybal en het spel - ervaren of onervaren - kan bij S.V. Arma terecht. De beginnende speler krijgt de techniek vaak vlot onder de knie en maakt al snel vorderingen in het spel. 

Mocht dit je niet genoeg zijn, kun je je ook nog uitleven in onze midweekcompetitie. Deze is om de week op woensdagavond, dus 1x per 2 weken speel je je wedstrijden.  Deze competitie is uiteraard nog fanatieker dan de training, maar plezier staat altijd bovenaan!

Meer weten?

Volg ons op Instagram!

Instagram